Logo hvid

Menu

Det siger vores klienter

Christina tabte 9,4 KG

Livstilsændring med – 9,4 KG og er meget gladere

Fik sin fedt % ned på 32,70, mistede
kun 900 g muskelmasse under forløbet
da hun styrke trænede. Samtidig blev
hendes kvalitet betydelig bedre af
musklerne. Smidt 90,1 cm på hele
kroppen.

christina1

Christinas historie

Da jeg havde nået mine første mål, var jeg super tilfreds med mig selv og motivationen var
stor. Jeg havde i den grad lyst til at forsætte. Jeg fortalte folk omkring mig om mine succesoplevelser og fik mega opbakning. Det er så vigtigt med mål der er inden for rækkevidde når man går i gang med et vægttab projekt samtidig med at
der er fuldtidsarbejde, familie og venner der skal harmonere.

Christinas gave til sig selv

Når et mål var nået, havde jeg altid den sejeste fornemmelse
i kroppen. Jeg lavede lækkert mad (Sundt og lækkert måltid) – da jeg gerne ville bevare den gode fornemmelse i kroppen.

Jeg fik lyst til at træne mere og gav mig selv lov til at tage afsted fra mand og børn for at protiere min træning. Jeg belønnede også mig selv med materielle ting nyt tøj, cremer og tur til frisøren ?

christina 2

Livsstils ændring betød meget for Lars - Bla. ikke mere astma medicin

Livstilsændring med – 10,9 KG, 85cm på kun 16 uger

Vil du ændre din livsstil ligesom Lars der tabte sig 10.9 på kun 16 uger.. Han spiser det mad som at plejer bare i en anden mængde. Intet var forbudt valget om mad traf han selv. Hvor han nogle gange gik på kompromis for at få til kcal til at passe.

Det han tænkte over var hvad han skulle udføre af arbejde, hvor meget energi hans krop havde brug for, Om han kunne tage et stykke kage til sin eftermiddags eller om han skulle have noget med mere nærringsrig mad og brændstof til kroppen.

Lars fortæller: Det har været en vild spændende rejse med min krop og jer. Gik ind i det her fordi det var nødvendig, der var ikke flere Strenge at spille på, jeg er så glad for det her resultat.

Det at kunne spise den samme mad,  i mindre mængde tror jeg har gjort en stor forskel. Samtidig med der ikke var noget der er forbudt.

Den sparring der har været med med jer har været god både moralsk men osse bare at kunne snakke med uden at være dømmende tror jeg har gjort jeg er kommet så langt.

alrs2
lars3

Lone tabte 10KG på 16 uger

Livstilsændring -10KG på kun 16 uger

Denne fantastisk mor til 3, har været ved os i 4 mdr. og har vi har netop afsluttet en helt fantastisk forløb.

Her er lidt facts:

Træning: 3 gange om ugen
Kost: spist 6 gange om dagen 1600 Kcal,
Vægttab: – 10 kg
Cm: – 64
Fedt %: 33,5%- 24,20% 

lone1

Energi og overskud er virkelig kommet på sin rette hylde har lagt på 1600 Kcal under hele forløbet og har fået et fantastisk resultat, hvor hele 9,3% fedt er det røget. Massen har hun formået at bibeholde sin muskelmasse ved at styrketræne. En som ikke fandt stykke træning vildt interessant i starten til ikke at kunne undvære det – hvor vildt er det. Ja og billederne taler jo for sig selv – 64 cm.

Maden er helt almindelig hverdags/familiemad, men plads til hygge. En livsstils ændring handler om at træffe sundere beviste valg og tænke på.det positive og hvor meget man rykker sig uge for uge, sæt små mål.

Lone fortæller

Jeg syntes det var vildt frustrerende at jeg ikke kunne tabe mig de 8-10 kg der var røget på de sidste par år. Og nu har jeg tabt mig 11,5 kg siden 1/8-19 det er simpelhen ikke til at fatte at det allerede er lykkedes, og at jeg stadig kan tabe mig uge efter uge, ved at veje mit mad og tælle Kcal.
Jeg syntes det var svært i starten og havde faktisk ikke overskuddet til at komme i gang, hvis det ikke var for min mand, som støttede mig 110 % og handlede endda ind til den første uge. Nu har jeg fået kontrollen over min sukker trold igen, og det er totalt fedt.
Jeg tænker tit her bagefter, fuck var det bare det der skulle til
Er så glad for min nye livsstil som har givet mig overskud og energi til mig selv og min familie ❤
Nu er det mig der styrer over det jeg spiser, og ikke min hjerne eller sukker trold, ingen trøste spisning, det er guld værd !!!

lone2
lone3
Scroll to Top