(+45) 53 61 87 09 Kontakt@gymogfit4u.dk

Ønsker du vægttab? Kostvejledning og træning

Kostvejledning – HVAD KAN DU FORVENTE?

Jag har specialiseret mig indenfor kvinder, der vil opnå et vægttab eller i forbindelse med graviditeten. Kontakt mig og hør nærmere hvordan du kan få den krop du altid har drømt om. Ønsker du et personligt forløb med fysisk fremmøde er dette også muligt i lokalerne i centeret.

NEM, LÆKKER & SUND KOSTPLAN PASSET IND TIL DIN HVERDAG

For at opnå optimal udvikling for dig, så vil jeg lave en måltidsplan, der passer ind i en travl hverdag på farten. Den vil være baseret på dine behov og indeholde en masse spændende, lækre og nemme måltider for hele familien.Vi tilbyder også forløb med fokus på træning for gravide og efterfødselstræning.

SKRÆDDERSYET TRÆNINGSPROGRAM

Du vil modtage en træningsplan der tilpasset til dig hvis du ønsker træning i din hverdag. Planen vil være fyldt med sjove øvelser, der vil stige i sværhedsgrad, i takt med at du bliver bedre. Den passer til dit nuværende kropsniveau og bliver optimeret, så du når dine mål, uanset om du træner hjemme, udendørs eller i et fitnesscenter. Træning er dog ikke et krav for at vi skaber resultater sammen.

NEM KOMMUNIKATION I APPEN

God kommunikation er utrolig vigtigt for mig. Jeg vil sørge for, at du får en god forståelse for hele processen. Give dig konstruktiv feedback, hjælpe dig med at forblive motiveret, fokuseret og vigtigst af alt, finde glæden på din nye livsstilsrejse.

Ønsker du at vi skal hjælpe dig skal du blot kontakte os og vi står klar til at hjælpe dig.

Ønsker du en snak omkring personlig træning kan du læse mere her https://gymogfit4u.dk/personlig-traening/

Her kan du booke tid

Her kan du book tid

Ønsker du at booke tid til en personlig træning, body scanning eller aftale kan du via dette link finde tider https://gymfit4u.onlinebooq.dk

Nyhedsbrev

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.