Logo hvid

Menu

John Fristrup

Til dig der ønsker at ændre dine vaner!

Kom i gang nu!

Specialisering

Jeg har valgt at specialisere mig inden for den travle mand +25, der har en travl hverdag. Som ønsker en holdbar løsning unden restriktioner.

Familievenlig guide til madlavning

Din plan bliver lavet efter din hverdag og det der spises i hverdagen nu. Den vil blive baseret på dine ønsker, mål og aktivitetsniveau. Nemme lækre retter for hele familien.

hvad kan du forvente

Ønsker du at koble træning til din hverdag vil du modtage en individuel træningsplan. Den vil blive sat sammen efter dine ønsker og mål. Planerne kan både være til fitnesscenteret såvel som hjemme. Blot vi laver realistiske mål for dig er alt muligt.

Hvordan kommunikere vi?

Vi kommunikere i en app hvor du har mulighed for at skrive til mig med spørgsmål og du vil få svar indenfor kort tid og max 24 timer. Det er vigtig for mig at vi har en ærlig kommunikation mellem os for at jeg vil kunne hjælpe bedst muligt.

Herudover vil jeg også give dig konstruktiv feedback for at hjælpe dig med at forblive motiveret, fokuseret.

Individuelt univers med ugentlig opfølgning

Gennem ugentlige opdateringer sikre vi at din kost og træning ikke bliver kedelig. Dette giver mig mulighed for at tilpasse din fremgang, så du hele tiden vil være på vej til næste milepæl på vej mod målet.

Du er tryg i mine hænder

Du bliver mødt i øjenhøjde og de rette redskaber vil vi sammen skabe den succes der skal til for at få dig trygt i mål med et holdbart resultat.

Scroll to Top